середа, 6 травня 2020 р.

Смачні десерти в мікрохвильовці


Що можна приготувати в мікрохвильовці: ТОП-3 оригінальних десертів за 5 хвилин
Мікрохвильовка найчастіше використовується в побуті лише для розігріву їжі або розморожування продуктів. А дарма, адже з її допомогою можна навіть готувати нескладні страви. Всього за 5 хвилин у вас на столі з'явиться дуже смачний десерт, зроблений саме завдяки мікрохвильовій печі. Що смачно, просто і швидко приготувати в мікрохвильовці.
Медово-пряні яблука, запечені в мікрохвильовці
Спробуйте найпростіший, чудовий і смачний дієтичний яблучний десерт у мікрохвильовці.
Інгредієнти:
·         3 яблука,
·         2 ст. ложки рідкого меду,
·         щіпка меленого імбиру,
·         1 ч. ложка меленої кориці.
Приготування:
1. Виріжте серединки з яблук, намагаючись не пошкодити самі фрукти.
2. Змішайте імбир, корицю і мед.
3. Всередину яблук влийте солодку суміш і відправляйте яблука в мікрохвильовку на максимальній потужності на 5 хвилин.


Шоколадний кекс у кружці
Просто, швидко, шоколадно, ніжно і смачно – так можна охарактеризувати цей десерт, на приготування якого знадобиться всього 5 хвилин.
Інгредієнти:
·         1 яйце,
·         3 ст. ложки вершкового масла,
·         3 ст. ложки молока,
·         4 ст. ложки борошна,
·         4 ст. ложки цукру,
·         2 ст. ложки какао,
·         щіпка солі.
Приготування:
1. Змішайте всі сипучі інгредієнти.
2. Вбийте яйце, додайте м'яке вершкове масло і все добре перемішайте.
3. Викладіть тісто в змащену маслом високу ємність – кружку або чашку. Майте на увазі, що тісто підніметься.
4. Відправляйте кружку в мікрохвильовку на максимальній потужності на 3 хвилини.
5. Готовий кекс прикрасьте розтопленим шоколадом або цукровою пудрою.


Шоколадно-горіхові цукерки
Якщо ви любите горіхи і шоколад, то такий десерт, що поєднує ці продукти – спеціально для вас!
Інгредієнти:
·         200 г шоколаду,
·         200 г згущеного молока,
·         100 г горіхів (волоські, фундук, мигдаль, арахіс),
·         щіпка солі.
Приготування:
1. У ємність поламайте шоколад, додайте до нього згущене молоко і сіль.
2. Відправляйте миску в мікрохвильовку на 2-3 хвилини, поки не розтопиться шоколад.
3. Перемішайте суміш і знову відправте її на 1 хвилину в піч.
4. Горіхи підсушіть, подрібніть і змішайте з розтопленим шоколадом.
5. Викладіть масу у форму, розрівняйте і відправте в холодильник на 1-2 години.
6. Остиглий шоколад наріжте однаковими невеликими шматочками. Цукерки готові – можна подавати.


Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Моя тортоманія

Випікати торти, мабудь, моє покликання. Ця робота для душі. Кожен торт особливий, індивідуальний. Створений з любов’ю, щоб викликати усм...